CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Reply on post 'Sorfina'


Listen.
Watch.
Read.
Feel it.

Org yg kite syg mmg akn tggl kte,
the more you hurt , it prove that
tht more you love the person
Always be proud of it and
always be grateful that
at least the person had become

One more.
NEVER EVER EVER

'IF U LOVE SOMEBODY, LET THEM GO.
IF THEY WERE MEANT FOR YOU
THEY WILL COME BACK"
never HOPE for that person to come back
you have to fight for it or
juz make your new path

Broken Heart Myspace Comments


Broken Heart Myspace Comments

HPV melandeee ! )'=

Mak !
Sakeyttt !

Ary niey kene suntikkk !
Sakett gylegyleee
( Tak laaa sangatsangat )

HAHAHA ,
nik bukan maen selokk nak kena suntik
sampai kat nurse ?
Kecut perottt --'
(:

Hahahaaa , nak kena suntik lagy Q
Best gylegyleee ! Aekk ?
takdi sakeyt ?
BHAHAHAHA

Uwarrr ! ;'(
tangan saya bengkakkk !
sob.sob.sobbb !

IMISSYOUSODAMN !

nik rindu SKIM !
rindu kawankawan lame !
rindu cikgucikgu yg kiut-miut&macho ! (saja puji)
rindu tempat geng nik lepak !
rindu time maen surat cinta !
rindu makcik tukang sapu !
Woopppsss ! HAHAHA

rasa na jadi bebudak balek laaa
maen kejar2 , nyorok2
HAHAHA
urmm , siyessss na jadi kecikk balek
ter-ingat lakk cikgu saya yg macho niey

♥ CIKGU ROSLI JALIL

Haaa ! ensem tak ? Jangan ngorat sudah

my best buudy forever

♥ FATIMA HANIM
Saya sayang diaaaa !
Ma baek dengan nik , Ma salu tolong nik time susa
Nik rindu gylegylee kt Ma
Skrg Ma dar tak skola same dengan nik ,
urmmm sodeyhhhh !
Kite taleyh gossip2 darr .. hahaha
Nik hope Ma tak lupekan nik


Ilooiiiikkeeee this time !

HAHA , rindu plak time niey
spe laa snap gambo nik nieyyy ?
cekik kangg --'
HAHAHA ! spe lagi photographer yg hot di SKIM
iaitu
♥NASRATUL ULIYA

Haaa , awak snap gambo saya ea ?
Ishhhkkkkk , malu saya ! XD

Nik na jumpe korunk2 sumeee ,
siyesss nik rindu !
Naty kite ditakdirkan jumpe , korunk blanje nik
HAHAHA

okee laaa , na chioww ~
btw , IMISSYOU a.k.a ILOVEYOU !
Hope jumpe lagy ! :)

salam sayang ,
HAHAHA !

saddest ! )=


awak,
saya sedey taoo !
saya dar xsanggup na teruskan kesedihan niey
npe dgn awak ?
awak laen sangatsangat
bkn macam yang penah saya kenal dlu
tiap ary kte bertekak !

sejak malam aitu ,
'23MARCH2011'
kite da xseperfahaman mcm dlu
kite salu gadogado
lepas baekk , sambong balek gado
WATERPARK ! (wtf?)
saya daa penat ! tao ?
P E N A T ?
---> MUAKKKKKKKKKKKKKK !
Huisyyyy, saya sabar jelaaa
d'sbbkan saya terl-lalu sayangkan awak,
saya malas laa na carik psal
becoz awak the best among the best
buat saya sampai saya mamposs ! XD

HAHAHA,
awak laen kan ?
awak daa xmacam dlu --'
dulu kan , kite rapat sangatsangat
awak salu text saya , call saya
BUT ?
it's almost changed ! :'(
saya sedeyh gylee tao !!!!
rase cam na pitam ,
saya taleyh idop tanpe awak
that's why awak ubat segala kesedihan saya !
saya xsanggop kehilangan awak !
sumpah , tanak ! tanak !

actually, saya nak mintak maap sbb saya an salu
sumpah, saya menyesal !
saya dar tkna buat awak mara
saya tkna awak tinggalkan saya
:( pelissssssssss !!!
awak janji dgn saya iyee ?
btw, saya hope AWAK
yang dulu datang temankan hati saya yang sunyi nieyy
saya SAYANG gyleegylee kat awak !
ILOVEYOUSAYANG --'
Broken Heart Myspace Comments


sayang awak separoh matiey ! XD



I LOVE him more than anythg else in this world & thre is
nthg tht i would like better thn to hold on to him 4ever .
But , I know it's not for the best .
So no matter how much my heart is going to break,
I've got to let him go so he can know how much i LOVE him .
Mybe if I'm lucky ,
he'll come back ,
but if not ,
I can make it through this .

ILOVEYOU


your lovely ,
CAP RONGENG ! :)

Sakit nyeeeee (X

Nape awak tipu saya ?
Nape ? Nape ? Nape awak ?
Nape awak tak terus terang dengan saya ?
Awak takut saya marah ekk ?
TAK !

Saya tak marah pun (:
Saya baekkk laaa
" uweekkk ! Nik baekkk =p "
BHAHAHAHA
Yerrr, saya tak marah laaa
Saya tak makan orengg punnn

Awak ,
Sakit aty saya taw awak tipu
Time saya baca mesej awak ,
tibe2...


*airmata saya mengalir !!!

Haaaa, awak pujokk balekk :'(
Sampai aty awak tipu saya
Perit aty saya taw..
Tapi, saya nak jaga aty awak
Saya keep in lam aty
Saya tanak awak mara2
So, saya senyapp jee
Wlaupun aty saya sakeyt, saya sabar !
Heeee, biasenye saya kan ego
Yelaaaa, im changed sudaaaa
Saya simpan dalam aty je laa awak iyee

Lepas tu,
Saya tanya awak !
Awak sayang saya ?
Awak fedup ngan saya kan ?
Iyee laaa, saya niy PAKINSON,GYLEEE ! (:
Sian awak kene layan kerenah saya
yang menyakitkan aty nieyy
Iskkkkk, tak sanggop saya tgk awak
tathe mood taw..

Errrrmm,,
Kalo saya tipu awak ? Awak mara takk ?
Opcoz laa sayang ! XD
Sakeyttt gylee2 aty ni, an an ?
Tp, saya tak mara awak
sebab saya sayang awak sangat2 !
Alaaaaa~
Awak nak tipu saya , tipu jelaaaa
Tapi kalo awak tipu, what's reason ur can giv to me ?
Haaaaaaaaaaaaa ! :)

BHAHAHA !
sekian luahan hati saya yang membosankan
tengss sudi baca laaa !

TERIMA KASIH !
ARIGATO KHUZAIMASS !
TOCHE TOCHEE !
VANEKEM !

moral : jangan sesekali menyakitkan aty orang,
by the way, jujor adalah jalan yang paleng mudah !
Heeee :) Saya berceramah plaxxx !
Wakakakakkkk !


nik sahira sorfina baekkkkk =p


9 MARCH 2011

Saya suka sangat2 ary nieyy :)
BHAHAHAHA !
Ya iyee laaaaa
That's my befday !
HAPPY BIRTHDAY TO ME :")

"Tak malu wish sensoranggg !"
Alaaa taphe laaaa
Awak kesah ape ?
Ini befday saya ... wahahahhhh



Yang bestnyeeeee,
Saya dapat present dari SARAWAK
gyleee ta syokkkkk ?
Sukee sangat sangat !
Tengssss
SYED AMIRUL HAZIQ !

Saya sayang awak !
Heyy , ta lebeyh sbgai abg angkat jepp =p
huhuhu(: