CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sakit nyeeeee (X

Nape awak tipu saya ?
Nape ? Nape ? Nape awak ?
Nape awak tak terus terang dengan saya ?
Awak takut saya marah ekk ?
TAK !

Saya tak marah pun (:
Saya baekkk laaa
" uweekkk ! Nik baekkk =p "
BHAHAHAHA
Yerrr, saya tak marah laaa
Saya tak makan orengg punnn

Awak ,
Sakit aty saya taw awak tipu
Time saya baca mesej awak ,
tibe2...


*airmata saya mengalir !!!

Haaaa, awak pujokk balekk :'(
Sampai aty awak tipu saya
Perit aty saya taw..
Tapi, saya nak jaga aty awak
Saya keep in lam aty
Saya tanak awak mara2
So, saya senyapp jee
Wlaupun aty saya sakeyt, saya sabar !
Heeee, biasenye saya kan ego
Yelaaaa, im changed sudaaaa
Saya simpan dalam aty je laa awak iyee

Lepas tu,
Saya tanya awak !
Awak sayang saya ?
Awak fedup ngan saya kan ?
Iyee laaa, saya niy PAKINSON,GYLEEE ! (:
Sian awak kene layan kerenah saya
yang menyakitkan aty nieyy
Iskkkkk, tak sanggop saya tgk awak
tathe mood taw..

Errrrmm,,
Kalo saya tipu awak ? Awak mara takk ?
Opcoz laa sayang ! XD
Sakeyttt gylee2 aty ni, an an ?
Tp, saya tak mara awak
sebab saya sayang awak sangat2 !
Alaaaaa~
Awak nak tipu saya , tipu jelaaaa
Tapi kalo awak tipu, what's reason ur can giv to me ?
Haaaaaaaaaaaaa ! :)

BHAHAHA !
sekian luahan hati saya yang membosankan
tengss sudi baca laaa !

TERIMA KASIH !
ARIGATO KHUZAIMASS !
TOCHE TOCHEE !
VANEKEM !

moral : jangan sesekali menyakitkan aty orang,
by the way, jujor adalah jalan yang paleng mudah !
Heeee :) Saya berceramah plaxxx !
Wakakakakkkk !


nik sahira sorfina baekkkkk =p


No comments:

Post a Comment