CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

1st Giveaway by Ina & Nadiah ♥




Assalamualaikum Pretty Handsomer Bloggers


Hoooi ;) Tadi aku blogwalking kat 1 blog nii [ Cik Nadiah Farhanah ] Dia ada buat satu contest!Alang-alang aku pun join jelha. Muehehe :> Nak join? Joooooooom!


Syarat-syarat penyertaan :

--> Wajib ada blog and warganegara Malaysia


--> Wajib follow blog Ina dan Nadiah


--> Wajib LIKE page Ina


--> Buat 1 entry yang bertajuk 1st Giveaway by Ain & Nadiah


--> Letak banner GA. Linkkan terus ke blog Ain atau Nadiah


--> lepas buat entry, copy link dan paste di kotak komen *di shoutbox tidak diterima!


--> Tag seorang atau lebih. Makesure diorung tahu.


Hadiah Giveaway!




First - Topup RM15 + Header + Edit Full Blog

Second - Topup RM10 + Edit Full Blog *tidak termasuk header

Third - Topup RM8 + Header


Saya tag 2 anak dara ;) Eiyma Fauzi | Nasratul Uliya



That's all for this entry! Kbaaaaiiii ;)



Rakyat Malaysia Demam Ombak Rindu ♥

Assalamualaikum Pretty Handsomer Bloggers ♥


Time online dekat Facebook | Twitter | MySpace pakat sibuk update status pasal Ombak Rindu. Macam-macam pendapat yang aku baca pasal cerita Ombak Rindu. Ada yang tak puas hati, ada yang menangis dalam pawagam sampai bawa sekotak tisu, ada yang benganglah sebab tak sama macam dalam novel.




Tengok poster pun dah nampak macam best gilee! Pelakon-pelakon dia pun popular dalam industri filem di Malaysia. Okaaay, aku belum tengok tapi akan tengok ;p (Cerita bukan kemain macam dah tengok!)




♥ Maya Karin ♥ Aaron Aziz ♥ Lisa Surihani ♥


Ramai orang cakap cerita nii sedih gilaaaa! Yekeee? Kawan aku balik cinema sampai basah baju penuh dengan air mata. Hahaha! Siap cakap dekat aku lagii



' Nanti kalau pergi tengok OR, jangan lupa bawa tuala! Kang banjir cinema ;p '



Setengah orang tu nak tengok Ombak Rindu sebab nak tengok buah hati jantung pisang diorung jyeh, siapa lagi kalau bukan Aaron Aziz Haha, lawakk sungguh. Sanggup beratur panjang-panjang beli tiket OR, beli popcorn 2, bawak tisu sekotak semata-mata nak tengok Aaron Aziz. Haha, fanatik laaaaa Btw, aku tk sabar nak hangout tengok Ombak Rindu ;) Nak join? Joooooooooom!


' Mama, nanti nak hangout tengok OR boleh ? ;DD '


' Alaaaaah! Order kat Astro first jyeh . Lagi besssssst! Kat cinema kakak kena duduk lau kat rumah boleh baring siap berguling-guling lagi. Tak sakit pinggang '


' Alahaaaaii, mama ni loya buruk pulak! '


Berderai adik aku pakat ketawakan aku --' Haaaaih! Bibik aku cakap dia pernah baca novel Ombak Rindu niee. dia kata sedih gilaaaaaaaa kot T_T Ni haaaaaaaaaaaa novel dia




Filem TERBAIK dan boleh ditonton ;) Tapi part sedih tu korung sediakan lha 1 kotak tisu Kleenex dalam handbag! ;p




That's all for this entry! Kbaaaaaiii ♥