CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
huhhh........selesai akhirnya........peperiksaan dah lepas.....so...tiba masa
untuk tunggu result pulop.....debar la....takot gok kalu result teruk....tapi....
kita berserah pada takdir je la.....nasib badan.....!!

tapi arap2 result bgos2 je......amin...!!!ya ALLAH kabulkanlah doa hambamu ini
hmm.....nnt nak msok skola apa yerk form 1.......rasa mcm nak ikut je kawan dan
skola sama2....tapi.....mst dye runk ada citarasa sendiri....sorang nok msok asrama penuh....sorang MRSM.....sorang TAHFIZ.....huhhh....mesti x jumpe dah nnt....sedey...dye runk laa penawar duka lara buat saya....tapi apakan daya...
mst berpisah juga.....ke hala tuju hidup mseng2.....nak nangis la pulop sye nieh...
maknanyer akan terlerai jugalah kumpulan HEPIFANA akhirnya...owhh...lupa nak kasi taw....HEPIFANA ini nama kumpulan kami..... maksud tersebut adalah nama2 kami sekumpulan tergolong daripada :
-Hanisah.Emir.Puteri.Inani.Fatima.Airina.Nik.Ainina-

kami nie bestfriend.....selalu berkongsi pengalaman pahit manis bersama,bekerjasama,berkongsi masalah&banyak lagi laa.....susah nak lupakan dye runk.....anyway....saya harap persahabatan kami berlapan berkekalan apa jua sekali pun berlaku....

Friends Myspace Comments
MyNiceProfile.com

"bersatu padu dalam persahabatan"

















inilah girls generation.....dye runk sume cute kan....???ada sesiapa jeles......hahahha

tips cinta buat anda

Love Myspace Comments
MyNiceProfile.com



assalamualaikum.....kawan2 sume...!!!aRy nie saya nk kongsi sikit tips-tips bercinta.......ramai yang tahu apa itu cinta kan.....ramai yang tahu menyebut perkataan cinta......ramaiyang tahu bagaimmana ingin meluahkan lafaz cinta....tetapi tahukah kawan2 semua apa itu cinta sebenarnya....?jom kita serbu.....

CINTA itu suci,mahal dan tinggi tarafnya..sifat cinta itu sempurna..jika tidak,cinta akan menjadi cacat.....so..bagi saya itulah cinta sebenar....

ok....sekarang tiba masa kita untuk mengetahui tips-tips mengekalkan rasa
cinta
1.) jaga penampilan diri
-ini kerana lelaki suka dengan kekemasan&kecantikan
2.)ikhlas dalam memulakan hubungan
- jangan malu menjadi diri sendiri
3.)ketika berinteraksi dengan si dia,jangan lupa menggunakan bahasa tubuh
seperti renungan mata,tangan dan sering menunjukkan rasa minat ketika
dia tengah bercakap
4.)sentiasa berfikiran positif
5.)elakkan menggunakan perkataan berunsur negatif
-eg' : aku tidak suka
6.)jangan kedekut dengan kata pujian
7.)tunjukkan yang anda mengambil berat tentang si dia
8.)jangan bersikap sombong sebaliknya jangan abaikan unsur humor
9.)jika kekasih anda membuat kesilapan,berikan dia peluang
10.)jangan terlalu menunjukkan yang anda adalah sangat baik&sempurna

sampai sini sahaja dulu saya ingin sampaikan....wassalam...




hurray!!!dah baik smule

Love Myspace Comments
MyNiceProfile.com


hurray!!!.....sye dah berbaik blek ngan kawan sye tuhh......yuhuu.....
syok ler.....x gduh2 dah......hmm.....hahha.....excited giler.....x
sangka plop bole baik smula......yuppy!!!.....